Kinder amusement
Huis ruilen?

Home exchange for holiday?

 foto/photo: ons dorp vanuit zuid-westen, our village from the south-west, winter 2005

Wie zijn wij?
Een stel van eind veertig zonder kinderen. De een studeert en werkt daarnaast in de IT en de ander geeft kookles, doet aan catering en bouwt websites.

Wie en wat zoeken wij?
Het liefst hebben wij mensen in ons huis die van katten houden. Wij hebben nl. 2 jonge, schuwe poezen en een kater op leeftijd. De poesjes waren zwervertjes en we proberen er met veel aandacht lieve knuffels van te maken. Dat lukt aardig, al zijn het geen schootpoesjes, ze zijn wel lief. Af en toe wat positieve aandacht van uw kant (brokjes voeren) wordt op prijs gesteld.

Wat bieden wij?
Ons huis is een 2 onder 1 kap woning met een benedenverdieping van 12,5 bij 5,5 meter. Het grootste deel daarvan behelst een gezellige woonkeuken die met een serre aan de tuin grenst, aan de voorkant ligt de woonkamer, entree en WC beneden. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers, een grote en een kleine, beiden met een 2 persoons bed (beneden in de woonkamer is nog een bedbank) en een badkamer met ligbad, douche en WC.

Het huis bevindt zich in een rustig dorp iets ten noorden van Amsterdam. Met de fiets en pontje ben je in een half uur bij het Centraal Station van Amsterdam, met de auto in 15 minuten.

Verder kun je hier heerlijk fietsen in de omgeving, bijvoorbeeld op de dijk langs het IJsselmeer en er zijn in de buurt aardige dorpjes en leuke oude steden die vaak door toeristen worden bezocht .... zoals: Broek in Waterland, Holysloot, Marken, Monnickendam, Den Ilp, Edam etc.

Interesse?
Indien uw interesse is gewekt en u denkt er over te willen ruilen, neem gerust contact op met ons door een e-mail te sturen.

Hieronder ziet u een aantal foto's van ons, de poezen, ons huis en de omgeving.


Paul, Miranda, Moortje, Babbelie, Koepoes

De heerlijke woonkeuken


huis aan de achterkant, begin voorjaar, inmiddels is alles groen en foto van de kerk


uitzicht


zicht op het dorp vanaf de oostzijde


zwanenfamilie in de sloot